Camping i Göteborg

Göteborg fyller 400 år som stad och firar jubileum hela sommaren med konserter, familjeaktiviteter och guidande turer. När du ändå är där, ta en roadtrip längs Västkusten och njut av nyskalade rökta räkor i Marstrand, paddla kajak i Grebbestad eller vandra i något av Bohusläns naturreservat där du hittar både dags- och flerdagsturer.

Göteborg och Västkusten med husbil

Sevärdheter

Bohusleden sträcker sig 34 mil genom trolska skogar, vattenfall och klippiga kuststräckor. Vandringsleden är uppdelad i 27 etapper med turer som passar både för nybörjare och vandringsproffs.

Aktiviteter

Fiska i Vättlefjäll och Delsjön. Delsjön är en hel serie av sjöar där du har störst chans för napp på aborre, gös och gädda. Eller ta en tur till laxtrappan vid Brålands gård, där du kan hyra fiskeutrustning på plats. Glöm inte att läsa på om lokala fiskeregler och skaffa fiskekort; Göteborgs Gula kortet gäller i stora delar av området.

Äta & dricka

Ta en tur ut till Marstrand för makrill, hummer och krabbor direkt från bryggan. Arnell på Kajen bjuder både på Maggans fisksoppa och trubadurkvällar under hela sommaren.

Utvalda Acamps