Campa med husvagn

Oavsett om du är en långliggare som letar strandplats eller en äventyrare som letar efter naturnära ställplatser som tillåter husvagn, så har vi något för dig. Från fjällen till havsbaden har vi värdar som ger dig rum nog att parkera och njuta av sommaren i hela Norden.

Resmål med husvagn

Sevärdheter
Privat plats med egen brygga

Vid sjön Båven finns en vackert belägen ställplats där du får hela udden för dig själv. Stor gräsplan och egen brygga ner i det kristallklara vattnet där du ser 4 meter ner i djupet. El och vatten erbjuds på sommaren, annars finns matbutik 15 minuter bort i Sparreholm.

Aktiviteter
Vakna bland fjäll

Camp Stora Blåsjön bjuder på vidunderlig utsikt över Stora Blåsjön och fjällen i bakgrunden. Här campar du i en magnifik miljö, mitt i äventyret. Paddla SUP på den kristallklara fjällsjön, vandra, spring, och upptäck toppar, grottor och vattenfall. Lyxa till det med nybakta frallor och kanelbullar som levereras direkt till dörren varje morgon.

Äta & dricka
Känn historiens vingslag i Västerbotten

Parkera husvagnen hos idylliska Lövångergården. Som en del av Västerbotten Experience står här västerbottnisk livsstil och kultur i fokus. Hyr en cykel och upptäck Gärdefjärdens mångfald, njut av lokalproducerad mat i restaurangen och missa inte att strosa runt i Lövånger kyrkstad – med sina 117 små röda stugor i rad är den en av de äldsta i sitt slag.

Utvalda Acamps