Camping för djurvänner

När du tänker på djur & natur, är det främst det första som lockar? Hos oss kan du uppleva djurliv i hela Norden. Vi har en otrolig samling av värdar med egen gård, där du kan vakna till tuppen och en nyfiken get utanför husbilen. Eller vad säger du om kosafari, klappa bisonoxar eller ta en promenad med en alpacka? Vi säger ja, ja, ja och därför har vi samlat våra bästa tips för en semester där hela familjen kan få djurgoskontot påfyllt.

Gårdsliv, hundspann och alpackapromenader

Sevärdheter
Ta en fjälltur med huskys

Alltid velat åka hundspann? Då ska du ta dig till Nordic Husky farm! Här kan du åka släde på vintern och gosa med huskys året om. Gå på guidad eller egen tur med en fluffig kompis, eller gosa med dem på gården medan du äter nybakat bröd och lyssnar på värden Katerinas kunskap om örter och hantverk.

Aktiviteter
Femkamp och alpackagos

Ta med hela familjen ut till Siggesta gård. Här kan du spendera en hel helg med att klappa djur, spela 5-kamp och avsluta med en närproducerad middag. På gården finns också ett gäng alpackor - boka en tid för att mata dem och hör mer om detta spännande djur från gårdens skötare.

Äta & dricka
Viltdjurssafari och vedugnspizza

Följ med på safaritur i Roslagen! På Samstorps gård träffar du kronvilt, dovvilt, mufflonfår, vildsvin och visenter (europeisk bison) på mycket nära håll. Här finns även café och servering, vedugnspizzeria, grillkvällar, minigolf och konserter under hela sommaren.

Utvalda Acamps