Camping i Norge

Upptäck det natursköna Norge med husbil! Med vidunderliga fjordar, mäktiga berg och spektakulära vyer är Norge ett paradis för campingentusiaster. Upplev fridfulla stunder vid glittrande fjordar, njut av vandring i de vidsträckta nationalparkerna eller ta en paus och klappa alpackor på Oddan Alpakka.

Norge med husbil

Sevärdheter

Upplev spektakulära fjordar, charmiga byar och fantastisk natur längs den magnifika Hurtigruten. Husbil och husvagn får tyvärr inte följa med på båtturen, men parkera vid hamnen och åk med några hållplatser, stanna för lunch och ta båten tillbaka.

Aktiviteter

Ta med hela familjen på kollo i södra Norge. Frønsdal Aktivitetsgard har ett veckoschema av aktiviteter, från ridning till paddel, dagsturer, bågskytte och volleyboll. Gårdens mål är att skapa kunskap kring djur och natur, så här finns både kurser för vuxna och ponnyridning för de minsta. Parkera husbilen och stanna tills ni är slut, på vägen kan ni också passa på att passera den vackra kusten som löper åt väst.

Äta & dricka

Har ni möjligheten är vilt kött vad ni ska lägga era sista slantar på, prova exempelvis finnbiff som görs på sauterat renkött. Känns de norska priserna oöverstigliga kan vi tipsa om de traditonella matvarorna ni kan hålla koll på längs vägen här, som kjøttkaker, sursild, lefse eller det populära mellanmålet tørrfisk.

Utvalda Acamps