Aktiviteter på husbilssemestern

Paddla kajak, SUP, klättra, vandra, spela minigolf eller dyk under jord i en järnmalmgruva. Det är bara modet som sätter gränser för en aktiv semester. Ha med husbilen och hela familjen för en semester ute i naturen. Våra värdar håller dig i handen när det är dags för höghöjdsbanan.

Aktiv semester med husbil

Sevärdheter
Äventyr under jord

Tre unga grabbars upptäckarglädje i slutet av 1990-talet har lett till en speciell turistattraktion i Tuna Hästberg. I den enorma gruvan finns möjlighet till dykning, guidade turer, bastu och en underjordisk scen. Kolla in konsertkalender och boka ställplats hos Äventyrsgruvan.

Aktiviteter
Fotbollsgolf i Danmark

Om legoland känns gjort, kan vi tipsa om en mer naturnära upplevelse för hela familjen. Solgårdens Familiehave lovar aktiviteter från 2- till 90-åringen. I den 60 000 kvm stora familjeträdgården kan du spela fotbollsgolf, grilla, hyra cyklar eller spela ett av alla sällskapsspel utomhus i uppskalat format som bjuder in till lek.

Äta & dricka
Climb in / Climb out

Vandring, mountainbike eller när säsongen tillåter - isklättring! På Bergsportcenter finns aktiviteter hela året. På sommaren har du promenadavstånd från ställplatsen till klippklättring där du får trygg guidning av Mats.

Utvalda Acamps